fbpx

Bevochtig huid en zeep, schuim, was en spoel grondig. Zepen kunnen dagelijks worden gebruikt voor hand-, lichaams- en gezichtshygiëne. We voegen biologische sheaboter toe aan al onze zepen, maar sommige gevoelige huidtypes geven de voorkeur aan nog olievere zepen zoals die met olie of ezelinnenmelk. De hydrolipidenfilm blijft dan beter behouden.

Als u een zeer gevoelige of problematische huid heeft, kunt u de zeep op een klein deel van uw arm testen om te controleren of uw huid niet negatief reageert, hoewel dit zeer zelden gebeurt. Als u wacht om een ​​zeep te gebruiken, moet u weten dat deze gedurende meerdere jaren goed houdbaar is. Bovendien, hoe ouder het is en dus hoe droger, hoe minder snel het zal slijten tijdens gebruik. Als de zeep ouder wordt, kan het zijn geur enigszins verliezen.

Het is beter om 2 zepen met verschillende geuren niet naast elkaar te laten liggen, omdat de ene sterker de andere kan bedekken.

Maak uw zeep nuttig terwijl u wacht om ermee te wassen, ze zullen bijvoorbeeld uw kasten en lades heel goed parfumeren. Sommigen gebruiken ze zelfs als antimot. Door de ruime keuze aan kleuren kunt u ook uw badkamer decoreren.

Als u begonnen bent met het gebruik van een zeep, vergeet dan niet om deze na elk gebruik af te spoelen en probeer deze tussen de toepassingen droog te houden. Vermijd de rand van de gootsteen of de badkuip die nog nat is, of de zeepbakjes gedrenkt in water, die het water niet goed afvoeren. Zeep die te nat is, zal de neiging hebben om zachter te worden, zijn geur te verliezen en minder te schuimen.

De waardering van zeepengeurboetiek.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 16 reviews.